Generelt om LenAir

LenAir startede i 1998 og er en dedikeret flyveskole med speciale i Kunstflyvning.

Vore piloter er meget erfarne. De har alle meget rigtigt mange flyvetimer og har lang erfaring i at undervise – det får elever og andre som flyver med os, sikkerhed og stor glæde af.

Vi har hjemme på Roskilde lufthavn

Instruktører/piloter

Peter Kanstrup
Peter er Head of Training. Peter har fløjet flere større typer jetfly, men også mange mindre flytyper  – det er jo det der er rigtig flyvning.
Peter er professionel pilot på Boeing 737 og Boeing 787

Lennart Wahl
Lennart startede LenAir som en dedikeret kunstflyvningskole.
Lennart har som den eneste Dansker nogensinde fløjet i kunstflyvningens Formel 1, kaldet ‘Unlimited’  og er måske den der i Danmark har fløjet flest loops og spind overhovedet.
Lennart undervis
er i kunstflyvning, uddanner flyveinstruktører, tjekker andre piloter og som Examiner taget certifikatprøver på myndighedernes vegne i årtier

Jakob Nielsen
Kaptajn på Airbus A320 og elsker at flyve vores Bellanca. Jakob har over 15.000 timer. Jakob har uddannet bogstavelig talt hundredevis af kunstflyvningspiloter.
Jakob underviser i kunstflyvning udover generel flyve instruktion.

Niels Ur Larsen
Niels er særligt betroet pilot for LenAir og udfører blandt andet færge flyvninger og testflyvninger efter større ændringer eller reparationer af vores fly. Niels har deltaget i utallige konkurrencer med flere medaljer fra Nordiske Mesterskaber og er regerende Danmarksmester.

Lennart Wahl
Nile Ur Larsen

Administrationen

Lena er vores økonomi og administrative blæksprutte. Hun sørger for booking, svarer på spørgsmål, og får i det hele taget tingene til at køre. Kontoret er nu hjemme arbejdsplads, medens Briefing/Debriefing og flyvning foregår fra Hangaren på Roskilde Lufthavn. Hangaren er indrettet hyggeligt og praktisk med kaffe, sodavand og småkager til efter flyvningen. Mange piloter dukker op her for en god hangar-historie efter dagens flyvninger.

Lena Wahl

Vores værdier

Sikkerhed
Alle vore kurser og øvrige aktiviteter fokusere på at øge flyvesikkerheden Vort slogan: Trin for trin en sikrere pilot – Join us

Holdning
Vi erkender at holdning styrer vor adfærd – de bedste evner og viden kan ikke bruges sikkert hvis man ikke har en god holdning. Vi arbejder aktivt med holdningspåvirkning

Flexibilitet og præcision
Vi arbejder agilt med at imødekommer vore kunders ønsker.

Faciliteter

Vi har vor egen Hangar, hvor vi hygger os med at være seriøse med flyvning i almindelighed og med kunstflyvning i særdeleshed Hangaren på Roskilde Lufthavn er indrettet hyggeligt til pilot Briefing og selvfølgelig til fly. Mange pointer bliver diskuteret netop fordi at flyet står ved siden af hvor vi sidder. det giver en følelse af flyvning.

Hangaren Ligger på Hangarvej H nummer 6 i Roskilde Lufthavn  se kort 

For at få adgang til Airside skal du melde dig i Terminalbygningen –   medbringe billedlegitimation fx pas. 

Rosklide lufthavn