Om LenAir

LenAir blev startet af Lennart i 1988 som en dedikeret flyveskole med speciale i Kunstflyvning, Nu er det meget mere end en kunstflyvningsskole. LenAir underviser i en lang række kurser – med en kerne omkring de klassiske discipliner.
Vore piloter er meget erfarne. De har alle meget rigtigt mange flyvetimer og har lang erfaring i at undervise – det får elever og andre som flyver med os, sikkerhed og stor glæde af.
Vi har hjemme på Roskilde lufthavn – Københavns lufthavn for VIP og privatfly.

Lennart 'LEN' Wahl

Instruktører & piloter

LenAir har i alt 17 instruktører til knyttet. De har hver deres discipliner, baggrund og erfaring – der sammen med praktisk og administrativt personale danner det en helhed eller det skal måske kaldes et team.
Nedenfor ser du nogle af de centrale instruktører og piloter du vil møde som en del af LenAir.

Lennart Wahl
Lennart har som den eneste Dansker nogensinde fløjet i kunstflyvningens Formel 1, kaldet ‘Unlimited’  og er måske den der i Danmark har fløjet flest loops og spind overhovedet.
Lennart undervis
er i kunstflyvning, uddanner flyveinstruktører, tjekker andre piloter og som Examiner taget certifikatprøver på myndighedernes vegne i årtier

Jakob Nielsen
Kaptain på Airbus A320 med mere end 15000 timer og elsker at flyve vores Bellanca og den nye Extra 200. Jakob har uddannet bogstavelig talt hundredevis af kunstflyvningspiloter.
Jakob underviser i kunstflyvning udover generel flyve instruktion.

Niels Uhr Larsen
Niels er særligt betroet pilot for LenAir og udfører blandt andet færge flyvninger og testflyvninger efter større ændringer eller reparationer af vores fly. Niels har deltaget i utallige konkurrencer med flere medaljer fra Nordiske Mesterskaber og er regerende Danmarksmester.

Jakob 'COB' Nielsen
Niels 'UHR' Larsen

Administrationen

Lena er vores økonomi og administrative blæksprutte. Hun sørger for booking, svarer på spørgsmål, og får i det hele taget tingene til at køre. Kontoret er nu hjemme arbejdsplads, medens Briefing/Debriefing og flyvning foregår fra Hangaren på Roskilde Lufthavn. Hangaren er indrettet hyggeligt og praktisk med kaffe, sodavand og småkager til efter flyvningen. Mange piloter dukker op her for en god hangar-historie efter dagens flyvninger.

Lena Wahl

Vores værdier

Sikkerhed
Vore kurser og øvrige aktiviteter fokusere på at øge flyvesikkerheden
Vort slogan: S.A.F.E.
Safety
Attitude
Fun & Exitement

Holdning
Vi erkender at holdning styrer vor adfærd – de bedste evner og viden kan ikke bruges sikkert hvis man ikke har en god holdning. Vi arbejder aktivt med holdningspåvirkning

Flexibilitet, præcision og god service
Vi arbejder agilt med at imødekommer vore kunders ønsker. Feedback er at vore kunder er særdeles tilfredse med den Service vi yder.

Faciliteter

Vi har vor egen Hangar, hvor vi hygger os med at være seriøse med flyvning i almindelighed og med kunstflyvning i særdeleshed.
Hangaren på Roskilde Lufthavn er indrettet hyggeligt til pilot Briefing og selvfølgelig til fly. Mange pointer bliver diskuteret netop fordi at flyet står ved siden af hvor vi sidder. det giver en følelse af flyvning.

Hangaren Ligger på Hangarvej H6 i Roskilde Lufthavn  – se kort 

For at få adgang til Airside skal du melde dig i Terminalbygningen –   medbringe billedlegitimation fx pas. 
Første gang du kommer til Roskilde lufthavn, møder vi dig i Terminabygningen og hjælper dig gennem security. 

Rosklide lufthavn